Geen actiescènes voor actrice Vaani Kapoor

Geen actiescènes voor Bollywood actrice Vaani Kapoor

De verrassing was groot toen YRF vorig jaar aankondigde dat de hoofdrollen in een van hun volgende producties zouden worden vertolkt door Tiger Shroff, Hrithik Roshan en Vaani Kapoor. De actiefilm wordt geregisseerd door Siddharth Anand, die ook de regie van de Bollywood film Bang Bang heeft gedaan. De opnames beginnen in juni. De hele cast is druk bezig met de voorbereidingen, behalve Vaani. Zij heeft namelijk geen actiescenes en dus geen extra voorbereidingstijd nodig.

“Als ik heel eerlijk ben is het echt een film voor Tiger en Hrithik. Vaani draagt bij met haar vermogen als danser en performer. Zij heeft verder geen actiescènes in de film,” aldus Siddharth.

Hij voegt toe dat de uitdaging bij deze film niet lag bij het bijeen brengen van de juiste cast, maar het schrijven van het script. “Wanneer je twee toptalenten bij elkaar brengt is het van groot belang dat het script goed in elkaar steekt. De rollen moeten goed genoeg zijn, het verhaal moet goed zijn en beide acteurs moeten aan elkaar gewaagd zijn.”

Beide acteurs vliegen binnenkort naar Griekenland waar ze 15 dagen een intensieve training zullen doorlopen met Spaanse experts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.