Aishwarya Rai met Pharrell Williams op cover VOGUE India

Aishwarya Rai met Pharrell Williams op cover VOGUE India

Echte ‘Global Icons’, daar was VOGUE voor haar Indiase editie naar op zoek. En die heeft ze gevonden in de personen van Aishwarya Rai en Pharrell Williams! De twee sieren de voorkant van het modeblad deze maand. “The power of two: Global icons AishwaryaRai-Bachchan and Pharrell Williams take over our April2018 issue!“.

De keuze van het modeblad voor Bollywood actrice Aishwarya Rai is niet gek: Ze is lid van het L’Oréal Dreamteam samen met actrices als Penélope Cruz, Andie MacDowell, Gong Li, Catherine Deneuve en model Doutzen Kroes. Ze is ook al jarenlang het internationale gezicht van Longines. Ook werd Aishwarya door TIME magazine uitverkozen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen op aarde.

De Amerikaanse rapper Pharrell Williams was vorige maand nog in India! Hij was daar met gastheer Ranveer Singh op een trip die werd georganiseerd door het sportkledingbedrijf Adidas. Pharrell vierde daar ook zijn eerste Holi en danste met Ranveer onder andere op populaire Bollywood-liederen zoals Khali Bali.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.