Kajol krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds Londen

Kajol krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds LondenHet moment is dan eindelijk daar! Na vele verzoeken van fans heeft Madame Tussauds Londen besloten om ook actrice Kajol op te nemen in hun bijzondere Bollywood collectie.

Madame Tussauds Londen heeft de afgelopen jaren een aantal Bollywood acteurs vereeuwigd, waaronder Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Aishwariya Rai Bachchan en Salman Khan. Ieder jaar bekijken ze de vele verzoeken die binnenkomen en het werk van de acteurs om te beslissen wie ze aan prestigieuze groep zullen toevoegen. Dit jaar is de keuze gevallen op Kajol.

De 43-jarige actrice is al meer dan 20 jaar werkzaam in Bollywood. Ze heeft vele successen op haar naam staan waaronder Baazigar, Dilwale Dulhania Le Jayenge, Gupt, Pyaar To Hona Hi Tha, Kabhi Khushi Kabhi Gham, Ishq, Kuch Kuch Hota Hai en Fanaa. Het is dan ook niet meer dan logisch dat zij de volgende is die wordt opgenomen in het wereldberoemde wassenbeeldenmuseum.

Het team van Madame Tussauds vloog recent naar India om Kajol op te meten. De onthulling van haar beeld volgt later dit jaar.

Kajol werkt op dit moment aan haar volgende film getiteld Eela.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.