Producent Pooja Bhatt schrijft boek over haar alcoholverslaving

Bollywood producent Pooja Bhatt schrijft boek over haar alcoholverslaving

Zij behoorde in de jaren 90 tot een van de succesvolste actrices, maar na haar acteercarrière werd ze nog succesvoller als producent. Echter wisten maar weinig mensen dat Pooja Bhatt kampte met een groot alcoholprobleem. De 46-jarige Bollywood producent is nu 14 maanden sober en heeft een boek geschreven over de periode waarin de verslaving haar leven overnam.

“Het boek vertelt over haar drankverslaving en de moeilijke momenten in haar leven. Hoewel Pooja en haar vader nooit naar een rehab zijn gegaan om af te kicken werden beide vaak gespot bij de bijeenkomsten van Anonieme Alcoholisten in een poging om echt te stoppen met drinken”, aldus de uitgever.

Pooja heeft haar alcoholverslaving nooit verborgen gehouden. Ze heeft er ook tijdens interviews openlijk over gesproken en via sociale media fans op de hoogte gehouden van haar vooruitgang.

Haar vader, Mahesh Bhatt, had 28 jaar geleden hetzelfde probleem. Het lijkt er echter op dat hij, vooral in de afgelopen jaren, zichzelf aardig onder controle heeft en ook geen terugval heeft ervaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.