Bollywood actrice Juhi Chawla over rivaliteit

Bollywood actrice Juhi Chawla over rivaliteitNaast de vroege rivaliteit tussen Sridevi en Madhuri Dixit werd er al snel een derde naam aan in die strijd gegooid en dat was die van Juhi Chawla.

In een recent interview spreekt Juhi openlijk over de strijd. Op de vraag wie haar grootste competitie was antwoordde ze enigszins aarzelend: Madhuri Dixit.

In een aflevering van Koffee with Karan had Juhi al laten vallen waarom ze de film Dil Toh Pagal Hai had geweigerd. “Ik wilde geen film tekenen waar ook Madhuri Dixit in zat”, aldus Juhi.

Ook de film Rishta, met in de hoofdrollen Madhuri Dixit en Anil Kapoor, had ze geweigerd. “Ik wist niet zeker of mijn rol gelijkwaardig zou zijn aan die van Madhuri. Wellicht zou ik minder twijfels hebben gehad, als ik de regisseur volledig had vertrouwd.”

“Ik heb overigens niets tegen Madhuri Dixit. Ze is altijd ongelooflijk aardig en ze heeft een zeer warme persoonlijkheid. Daarnaast is ze ook een geweldige actrice en danser. Als ik in een film verschijn naast Madhuri, wil ik dus niet op de tweede plaats komen. Er zullen altijd vergelijkingen worden getrokken. Dus ik wilde dat eigenlijk destijds gewoon vermijden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.