Lulia Vantur over haar plannen voor een Bollywood debuut

Lulia Vantur over haar plannen voor een Bollywood debuutLulia Vantur, beter bekend als de vriendin van Bollywood acteur Salman Khan, staat nu bekend om haar zangtalenten en heeft onlangs een single uitgebracht met Manish Paul. Toen een journalist haar echter recent vroeg naar haar plannen voor een Bollywood debuut antwoordde ze snel dat ze daar niet mee bezig is.

“Ik heb op dit moment geen plannen om te acteren in Bollywood. Maar goed, ik had ook geen plannen om te gaan zingen of in India te werken. Ik had het goed voor elkaar in Roemenië en ik had nooit gedacht dat ik ooit iets anders in een ander land zou gaan doen. Alles wordt door het lot bepaald”, aldus Lulia.

Maar hoewel ze niet voorbereid is op een Bollywood debuut, gelooft ze er wel in. “Iemand heeft mij ooit verteld dat ik op een gegeven moment een kans zal krijgen om iets moois te doen en dat ik ervoor moet zorgen dat ik daar het beste van maak. En dat ben ik ook van plan.”

Lulia geeft toe dat ze in het afgelopen jaar wel diverse aanbiedingen heeft ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.