Bollywood regisseur Kabir Khan wil webserie maken met Katrina Kaif

Bollywood regisseur wil webserie maken met Katrina KaifBollywood regisseur Kabir Khan heeft diverse hits op zijn naam staan, waaronder New York, Ek Tha Tiger en Bajrangi Bhaijaan. Kabir vertelt in een recent interview dat hij graag een webserie zou willen ontwikkelen.

“De digitale mogelijkheden zijn ongekend. En het lijkt mij erg interessant om ook dit medium te gaan ontdekken. Dat zou ik het liefst willen doen met Katrina Kaif.”, aldus Kabir.

Op dit moment werkt de regisseur met Bollywood acteur Ranveer Singh aan de film 83, waar hij het verhaal vertelt over het Indiase cricketteam uit 1983 en hun wil om de wereldbeker binnen te halen.

De vrouwelijke hoofdrol in deze film wordt misschien gespeeld door Deepika Padukone, maar Kabir Khan geeft aan dat hij ook deze film weer graag met Katrina had willen werken. “Als ik het voor het zeggen had, zou ik iedere film met Katrina maken. Absoluut niets ten nadele van andere geweldige actrices.”

Op dit moment zal Kabir eventjes moeten wachten. Katrina werkt momenteel aan de Bollywood films Zero en Thugs of Hindostan. Pas wanneer deze opnames zijn afgerond is ze weer beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.