Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan wil volgende film tekenen

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan wil volgende film tekenenBollywood actrice Kareena Kapoor Khan heeft het de afgelopen weken erg druk gehad. Ze is overspoeld met scripts en moet nu een keuze maken. Naar verluidt heeft ze vier films gereserveerd.

Kareena is vanaf 1 juni te zien in de Bollywood Veere Di Wedding. Maar daarna is haar agenda nog helemaal leeg en dat is niet wat zij wil.

“Van de vier scripts die ze opzij heeft gelegd is er een remake van de Marathi film Aapla Manus. Deze film wordt geproduceerd door Ashutosh Gowarikar. Een ander script is een vrouw-georienteerde film waarin zij de hoofdrol speelt. Het is een prachtig verhaal met een mooie boodschap”, aldus een vriendin van Kareena.

De 37-jarige hoopt in ieder geval meer tijd met haar zoontje Taimur te kunnen doorbrengen voordat ze weer aan haar volgende project begint. “Ik twijfel of ik Veere Di Wedding wel een comeback film moet noemen, omdat ik eigenlijk nooit weg ben geweest. Ik heb het geluk dat ik geweldige scripts krijg aangeboden, maar toen Rhea met deze film kwam kon ik het niet weigeren. Het is een prachtige film, geproduceerd door vrouwen
en met vier sterke vrouwen in de hoofdrollen”, zei Kareena in een recent interview.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.