Bollywood koppel Pulkit Samrat en Yami Gautam uit elkaar?

Bollywood koppel Pulkit Samrat en Yami Gautam uit elkaar?Bollywood acteurs Pulkit Samrat en Yami Gautam hebben naar verluidt een punt achter hun relatie gezet.

Het stel werd verliefd op de set van de Bollywood film Sanam Re in 2016 toen Pulkit nog getrouwd was met journaliste Shweta Rohira. De sterke band tussen Yami en Pulkit veroorzaakte een grote ruzie tussen hem en zijn vrouw.

Na het hele mediacircus rondom hun relatie hebben Pulkit en Yami besloten om het rustig aan te doen door minder in de spotlights te staan. Maar volgens de laatste geruchten is de relatie dus voorbij.

Wat de exacte oorzaak van de breuk is, is niet bekend. Hoewel Pulkit nu wel officieel gescheiden is van Shweta zegt een vriend van de familie Gautam dat de ouders van Yami nooit voorstanders zijn geweest van de relatie. Zij hebben hun dochter hier nooit in gesteund. Yami, die veel veel waarde hecht aan haar ouders, zou op basis van hun mening besloten hebben om een punt te zetten achter de relatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.