Bollywood acteur Sanjay Dutt tekent komedie

0

Bollywood acteur Sanjay Dutt tekent komedieBollywood acteur Sanjay Dutt heeft bevestigd dat hij de hoofdrol zal spelen in de muzikale komedie getiteld Blockbuster. De Bollywood film wordt geregisseerd door Sajid-Farhad.

“Dit is Sanjay’s comeback in het genre komedie. Het team heeft een uitgebreid feestje gegeven in Goa en Mauritius voor de start van deze film. De film wordt geproduceerd door Sandeep Singh die eerder met Sanjay samenwerkte aan de film Bhoomi. Binnenkort komt er nog een grote studio aan boord die de film gaat co-produceren”, aldus een productiemedewerker.

De opnames van de film starten in april in Mauritius. “De muzikale komedie heeft vijf liedjes. Op dit moment zijn wij druk bezig met de contracten en het vastleggen van de acteurs.”

Sanjay Dutt is op dit moment bezig met de opnames van Tigmanshu Dhulia’s Saheb, Biwi Aur Gangster.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.