Bollywood actrice Aishwariya Rai Bachchan tekent Woh Kaun Thi

Bollywood actrice Aishwariya Rai Bachchan tekent Woh Kaun ThiDe remake van de klassieke thriller Woh Kaun Thi staat al enige tijd op de planning. De producenten zijn druk bezig met het samenstellen van de cast. De hoofdrol wordt gespeeld door Shahid Kapoor en nu is bekend dat Aishwariya Rai Bachchan de vrouwelijke hoofdrol zal vertolken in de film.

Volgens de geruchten waren zowel Aishwariya als Deepika Padukone en Madhuri Dixit in de race voor de rol. Maar uiteindelijk hebben de makers gekozen voor Aishwariya vanwege de gelijkenissen met Sadhana, de actrice in het origineel.

“De vrouwelijke hoofdrol in Woh Kaun thi moet een etherische schoonheid zijn, een rondzwervende geest die liefde zoekt. En ze moet er overtuigend uitzien in het beeld dat wij voor ogen hebben voor de nummers Naina Barse Rimjhim en Lag Jaa Gale Se. Ik kon mij niemand anders voorstellen dan Aishwarya”, aldus producente Prernaa Arora.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.