Bollywood actrice Aishwariya Rai Bachchan over rol in Fanne Khan

Bollywood actrice Aishwariya Rai Bachchan over rol in Fanne KhanBollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan maakt haar comeback met de film Fanne Khan van regisseur Rakeysh Omprakash Mehra. De 44-jarige actrice sprak in een recent interview over de film.

“Ik ben maar een hoofdstuk in de film, niet het draaipunt. Ook andere talenten maken deel uit van het verhaal. Wanneer de film eenmaal uit is dan zul je begrijpen waarom ik ervoor koos om te tekenen voor deze rol”, aldus Aishwariya Rai Bachchan.

“Dit is de derde keer in mijn carrière dat ik samenwerk met Anil. Hij is een van de meest toegewijde acteurs waar ik mee heb gewerkt. Rajkummar Rao maakt ook deel uit van de film en het is erg interessant om te werken met zoveel verschillende energieën”, voegt ze toe.

Aishwariya wilde in het interview niet ingaan op de geruchten over een film met haar man Abhishek. “Het klopt dat wij enkele films aangeboden hebben gekregen, maar een aankondiging wordt alleen gedaan wanneer de deal definitief is. Nog voordat er überhaupt beslissingen zijn genomen worden helaas vele verhalen verzonnen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.