Bollywood acteur Rajkummar Rao niet bang voor afwijzingen

Bollywood acteur Rajkummar Rao niet bang voor afwijzingenMet enkele succesvolle films op zijn naam mag Bollywood acteur Rajkummar Rao zich tot de top van Bollywood rekenen. Maar omdat hij een zeer zware en moeilijke tijd heeft gemaakt om te komen waar hij nu is weet hij ook dat hij keihard moet blijven werken. De 33-jarige heeft zoveel meegemaakt dat hij niet bang is om afgewezen te worden.

“Acteren ging mij nooit om het geld. Als ik nu opnieuw wordt afgewezen, dan ben ik erop voorbereid. Zelfs als ik de komende twee jaar geen werk heb, heb ik genoeg om mezelf te onderhouden. Ik zal niet stoppen met acteren. Er is keuze genoeg…korte films, theater, zolang ik maar niet hoef te stoppen met acteren. In het begin van mijn carrière ben ik vaak genoeg afgewezen met vreemde excuses.”

“Ik was niet gespierd genoeg, niet licht genoeg en mijn wenkbrauwen zouden er in close-ups raar uitzien. Dat was wel het meest bizarre wat ik heb gehoord. Ik heb veel biografieën gelezen van onder andere Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan en ook zij hebben te maken gehad met afwijzingen. Je weet dat ze niet op iemand zitten te wachten met open armen, maar ik wist dat dit is wat ik wilde doen ongeacht of het twee jaar zou duren of tien. Ik was niet van plan om Mumbai te verlaten”, aldus Rajkummar.

Rajkummar werkt momenteel aan de Bollywood film Stree met Shraddha Kapoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.