Huwelijk voor Bollywood acteurs Ranveer en Deepika komt eraan

0

Huwelijk voor Bollywood acteurs Ranveer en Deepika komt eraan

Het is een van de langverwachte bruiloften van het jaar in Bollywood en nu lijkt de grote dag voor Ranveer Singh en Deepika Padukone dichterbij dan men denkt.

Volgens de laatste berichten kan het zijn dat het koppel over ongeveer vier maanden in het huwelijksbootje stapt. De ouders van Deepika waren vorige week overgevlogen naar Mumbai om samen met de familie van Ranveer een trouwdatum af te spreken.

“Ranveer en Deepika wilden heel graag buiten India trouwen, maar de ouders van de acteur willen heel graag dat het huwelijk plaatsvindt in Mumbai. De reden? De meeste familieleden van Ranveer wonen in Mumbai en Delhi en ze willen hen niet teleurstellen”, aldus een vriend van Ranveer.

“De bruiloft zal plaatsvinden volgens Zuid-Indiase rituelen. De locatie wordt nog besproken, maar het stel hoopt Taj Lands End, Four Seasons of de St Regis te kunnen boeken voor hun grote dag. Na de huwelijksceremonie volgt een receptie”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.