Aangifte gedaan tegen Bollywood acteur Jeetendra

Aangifte gedaan tegen Bollywood acteur JeetendraEr is officieel aangifte gedaan tegen Bollywood acteur Jeetendra. Hij wordt verdacht van een aanranding dat nar verluidt 47 jaar geleden had plaatsgevonden.

De nicht van Jeetendra beweert dat ze was aangerand in een hotel waar ze samen met de acteur verbleef.

“Er is aangifte gedaan. Nadat wij de email hadden ontvangen hebben we contact opgenomen met de dame in kwestie. Zij heeft tevens een schriftelijke verklaring afgegeven om haar verhaal te ondersteunen”, aldus een politie-inspecteur.

In de verklaring is opgenomen dat ze haar getuigenis zal opnemen voordat ze voor de rechter moet verschijnen. Ze zal tevens bewijs leveren van haar verblijf in het niet nader genoemde hotel.

De advocaat van Jeetendra is heel duidelijk in zijn verklaring naar de media. “Dergelijke ongegronde en belachelijke claims dienen niet te worden behandeld door een rechtbank of welke instantie dan ook. Het is al bijna 50 jaar geleden. In de wet is duidelijk vastgesteld dat alle echte klachten binnen een maximumtermijn van drie jaar moeten worden ingediend, zodat een degelijk onderzoek kan worden uitgevoerd en het slachtoffer tijdig gerechtigheid krijgt”, aldus Rizwan Siddiqui.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.