Boney Kapoor wil documentaire maken over leven van Sridevi

Bollywood producent Boney Kapoor is dankbaar voor alle steunNa het grote verlies van een van de bekendste sterren van de Indiase cinema, lijkt het erop dat filmmaker Boney Kapoor een documentaire wil maken over het leven van zijn overleden vrouw, Sridevi.

“Het wordt een soort one-stop visuele erfenis over haar leven en films met zeldzaam beeldmateriaal en voice-overs van iedereen die een belangrijke rol speelde in haar leven”, aldus een vriend van de familie.

“Boney is erg teleurgesteld in de manier waarop de media belachelijke verhalen verspreiden over de dood van zijn vrouw. Voor hem was dit een perfect huwelijk. Hij brengt heel veel tijd door met familie en bekijkt foto’s om deze gouden momenten opnieuw te beleven”, voegt hij toe.

Het zou ter sprake zijn gekomen dat filmmaker Shekhar Kapur is gevraagd om zijn hulp bij het ontwikkelen van dit project.

2 REACTIES

  1. Dus iemand gaat dood. Meteen ruikt haar man geld. Hoe zielig kan je zijn man. I.p.v. te rouwen gaat deze vent gebruik maken van de situatie om geld te verdienen. Triest triest triest!

  2. I read this post completely concerning the difference of latest and
    previous technologies, it’s awesome article.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.