Bollywood actrice Sonakshi Sinha in Housefull 4

Bollywood actrice Sonakshi Sinha in Housefull 4Een hele reeks van acteurs hebben al deel uitgemaakt van de Housefull-franchise. Met het vierde deel onderweg lijkt het erop dat Sonakshi Sinha de nieuwste aanwinst zal zijn.

Regisseur Sajid Khan, die zijn comeback maakt met dit vierde deel, wil heel graag samenwerken met Sonakshi.
“Op dit moment zijn de gesprekken nog gaande. Sajid hoopt met Sonakshi zo snel mogelijk haar beschikbaarheid vast te leggen. En hopelijk komt dat overeen met de rest van de cast. De afspraak is dat zij over enkele dagen opnieuw naar kantoor komt om alles definitief te maken”, aldus een productiemedewerker.

Producent Nadiadwala Grandson wil de cast van de film nog niet bekendmaken. De film wordt pas officieel aangekondigd wanneer iedere acteur heeft getekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.