Bollywood actrice Sridevi overleden op 54-jarige leeftijd

Bollywood actrice Sridevi overleden op 54-jarige leeftijd

Bollywood actrice Sridevi is overleden aan de gevolgen van een hartaanval. De 54-jarige actrice was met haar gezin in Dubai om een huwelijk bij te wonen, toen het gebeurde. Dat melden diverse Indiase media vandaag.

De legendarische actrice debuteerde als hoofdrolspeelster in een Bollywood-film in 1978 en werd al snel een van India’s grootste filmsterren. Meer dan vijf decennia speelde ze in meer dan 150 films, waaronder Bollywood-klassiekers als Mr. India, Chandni, ChaalBaaz en Sadma.

Sridevi besloot na de release van Judaai in 1997 een pauze in te lassen. Ze maakte een comeback in 2012, in ‘Engels Vinglish’. In 2013 kende de Indiase regering haar de Padma Shri toe – de vierde hoogste burgerlijke eer.

UPDATE: Volgens het autopsierapport is ze verdronken in het bad van haar hotelkamer.

9 REACTIES

  1. Ina lilahi wa ina ilayhi raji3oen.???????????rust zacht lieverd. Hoop dat je in het paradijs zit op een mooie plek??????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.