Bollywood actrice Madhuri Dixit vindt film promoties irritant

0

Bollywood actrice Madhuri Dixit vindt film promoties irritantBollywood actrice Madhuri Dixit slaagt er nog steeds in om harten sneller te laten kloppen, hetzij op televisie of op het witte doek. De afgelopen jaren had ze weinig behoefte om veel te gaan werken, vanwege haar twee kinderen. Maar zij zijn nu wat ouder en dat geeft haar ruimte om haar eigen plan te trekken.

Madhuri is dit jaar te zien in de komedie Total Dhamaal en de Marathi film Bucket List. “Ik heb de afgelopen jaren er bewust voor gekozen om minder te werken vanwege mijn kinderen. Mijn gezin was topprioriteit. Dat is het nog steeds, maar nu ze wat ouder zijn geeft dat mij meer ruimte.”

“Ik werk om hun schema heen en zorg er altijd voor dat ik op tijd thuis ben, zodat ik genoeg tijd met hen kan doorbrengen. En ik heb besloten dat ik alleen een film teken wanneer ik overtuigd ben van het verhaal en het mij een nieuwe uitdaging biedt. Dat was zo met Total Dhamaal en Bucket List”, aldus Madhuri.

De 50-jarige actrice voegt eraan toe dat ze blij is met bepaalde veranderingen in Bollywood. “Het mooiste is dat wanneer je aankomt alles al gereed is. Van de set tot kostuums tot make-up. Dat maakt ons werk iets makkelijker. Het enige wat mij niet bevalt is de manier van het promoten van een film. In het verleden was het allemaal minder agressief. Maar wellicht is deze aanpak nodig in deze tijd.”

Madhuri was voor het laatst op het witte doek te zien in de Bollywood film Gulaab Gang uit 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.