Bollywood actrice Rani Mukherjee wil dochter uit spotlights houden

0

Bollywood actrice Rani Mukherjee wil dochter uit de spotlights houden Terwijl veel Bollywood acteurs het niet erg vinden dat hun kinderen meer aandacht krijgen dan zij zelf heeft Bollywood actrice Rani Mukherjee besloten om haar dochter Adira uit de spotlights te houden.

“Ik wil dat Adira als een normaal kind opgroeit. Wanneer je continue in de spotlights staat ontvang je ongewenste en onverdiende aandacht zonder überhaupt iets in je leven te hebben bereikt. Ik wil dat Adira net als ieder ander kind wordt behandeld. Aditya en ik willen niet dat zij constant wordt gefotografeerd.”

Rani Mukherjee is momenteel bezig met de promotie van haar nieuwe film Hichki. Hierin speelt zij de rol vna een liefdevolle en zorgzame lerares die lijdt aan het Tourette-syndroom.

De film is geproduceerd door Maneesh Sharma en geregisseerd door Siddharth P Malhotra. Hichki staat gepland voor een release op 23 maart 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.