Shreya Ghoshal op 4 mei in Ahoy Rotterdam

0

Shreya Ghoshal op 4 mei in Ahoy Rotterdam

Shreya Ghoshal, de zangeres met de kristalheldere stem uit India, komt voor al haar fans naar Nederland op vrijdag 4 mei 2018. Ze komt samen met een 40-koppig symfonisch orkest om een spektakel te leveren in Rotterdam Ahoy. Ze is momenteel Bollywood’s top playback-zangeres en haar aanwezigheid in de muziekindustrie is op het moment zo sterk, dat ze ongetwijfeld de nummer één zal blijven in de toekomst.

Als kind won Shreya Ghoshal een populaire realityshow waarna de bekende music director Kalyanji haar onder zijn hoede nam vanwege haar buitengewone talent. Shreya Ghoshal werd door Kalyanji persoonlijk opgeleid in achttien maanden. Haar populariteit bereikte een nieuwe hoogte na Sanjay Leela Bhansali’s film ‘Devdas’.

Shreya is een nu al een grootheid in de Bollywood filmindustrie en haar stem wordt zowel door publiek als critici gewaardeerd. Ze heeft dan ook talloze awards gewonnen. Shreya heeft samengewerkt met alle populaire music-directors in de filmindustrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.