Bollywood actrice Kriti Sanon in vervolg Ek Villian?

Het maken van remakes en vervolgfilms is momenteel een trend in Bollywood. Het volgende vervolg waar aan wordt gewerkt is die van Ek Villian uit 2014.

Naar verluidt zal Bollywood actrice Kriti Sanon in het vervolg de hoofdrol spelen. Of Sidharth Malhotra en Riteish Deshmukh terugkeren is niet bekend. Maar ze hopen er een creatieve draai aan te geven, zodat die mogelijkheid bestaat.

Een productiemedewerker onthult dat de makers serieus zijn over het casten van Kriti en Sidharth. “Hoewel de film Raabta is geflopt werd Kriti zeer gewaardeerd voor haar werk in Bareilly Ki Barfi. Dat werkt enorm in haar voordeel. Hetzelfde geldt voor Sidharth.”

“Zijn laatste films Baar Baar Dekho en A Gentleman waren grote flops. Hij maakte het echter weer goed met zijn optreden in Ittefaq. Maar deze jongen is de laatste tijd alleen maar in het nieuws vanwege zijn priveleven en dat is zorgwekkend. Daarnaast lijkt de makers een mooie combinatie. Sidharth en Kriti hebben nog niet samengewerkt, maar of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag.

De makers van de film werken nog aan het script en moeten Ek Villain 2 nog officieel aankondigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.