Bollywood actrice Sara Ali Khan wil alleen werken met sterren

Bollywood actrice Sara Ali Khan, die momenteel hard werkt aan haar debuutfilm Kedarnath, heeft heel duidelijk gemaakt wat haar intentie is met haar toekomstige projecten.

De dochter van Bollywood acteur Saif Ali Khan is nogal kieskeurig vanaf het moment dat ze begon aan haar carrière. Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze alleen wil werken met de crème de la crème van Bollywood en dat ze haar tijd niet wil verspillen aan kleine projecten. Aanvankelijk was ze zeer terughoudend om Kedarnath aan te nemen, maar na het advies van haar moeder Amrita Singh was ze snel om.

“Ze heeft heel duidelijk gemaakt dat ze alleen maar wil werken met succesvolle acteurs als Shahid Kapoor en Hrithik Roshan. Dit zegt ze ook tegen de producenten die haar benaderen. Terwijl ze wel een goed script verwacht eist ze dat een grote ster de hoofdrol speelt”, zegt een productiemedewerker.

“Waar ze eerder niet eens geïnteresseerd leek te zijn in de scripts, is ze dat nu wel. Haar moeder is de drijvende kracht achter haar carrière. Op aandringen van haar leest en luistert ze nu wel naar de verhaallijnen. Volgens de geruchten wil ze de start van haar carrière in Bollywood aanpakken zoals Alia Bhatt.”

Of alles naar wens zal verlopen moet nog blijken. Indien ze echt van plan is om de weg te volgen die Alia Bhatt heeft afgelegd, dan is het van groot belang dat ze ook nog kan acteren.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.