Eerste trailer Bollywood film Gold

0

Eerste trailer Bollywood film Gold

De eerste teaser-trailer van de Bollywood film Gold is uit. Deze film wordt een van de meest patriottistische films van 2018. Gold brengt de glorierijke geschiedenis van de eerste gouden medaille van Onafhankelijk India tot leven.

In de trailer, van iets meer dan een minuut, krijgt het publiek een goed beeld van wat ze kunnen verwachten. Akshay Kumar speelt de rol van een Bengaalse coach, Tapan Das, die veel liefde heeft voor zijn land en de sport hockey. Hij wil niets liever dan de gouden medaille winnen voor India. Trouw aan zijn pioniersgeest is hij de perfecte combinatie van patriottisme en passie. Tapan neemt de verantwoordelijkheid op zich om het Olympische team naar de overwinning te sturen.

De teaser eindigt met de zeer sterke visie van Tapan: “Tot nu toe was India stil. Nu zal India spreken en de wereld zal luisteren.”

Gold, met in de hoofdrol Akshay Kumar, is geregisseerd door Reema Kagti en staat gepland voor een release op 15 augustus 2018.

Bekijk de trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here