Salman Khan in een cameo in Bollywood film Zero?

De nieuwe vriendschap tussen Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Salman Khan lijkt sterker dan ooit. Als we de geruchten mogen geloven speelt Salman een kleine rol in de Bollywood film Zero, waar SRK de hoofdrol in speelt.

In 2017 zagen we SRK in een cameo in de Salman Khan film Tubelight. En nu doet Salman zijn beste vriend een gunst. “Het klopt. Salman is te zien in een van de liedjes in de film”, aldus een productiemedewerker.

In Zero is SRK te zien in de rol van een dwerg. De eerste teaser onthulde slechts de hoofdpersoon en zijn karaktereigenschappen. De tweede teaser, die binnenkort wordt verwacht, zal iets meer over het verhaal vertellen.

De promotie van de film wordt groots aangepakt. SRK wil het hele jaar hiervoor gebruiken. “We zijn momenteel bezig met de laatste werkzaamheden wat betreft de VFX. De officiële poster komt er binnenkort aan. Ik kan verder niets onthullen over de film of de rollen van Katrina en Anushka. Een ding kan ik je wel vertellen: Het wordt een groot feest!”, aldus de productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.