Eerste trailer Bollywood film Raid

De Bollywood film Raid speelt zich af in de jaren 80. Het verhaal is gebaseerd op een van de meest opvallende invallen in India vanwege het ontduiken van inkomstenbelastingen. Raid is de eerste film ter wereld die dit onderwerp behandeld.

Een onverschrokken belastinginspecteur houdt een van de machtigste mannen in Lucknow nauwlettend in de gaten. Hij doet inval na inval om deze man te ontmaskeren. Slaagt hij erin om deze man uit zijn machtspositie te krijgen?

Raid, met in de hoofdrollen Ajay Devgn, Ileana D’cruz en Saurabh Shukla, wordt geproduceerd door Bhushan Kumar, Krishan Kumar, Kumar Mangat Pathak en Abhishek Pathak en geregisseerd door Raj Kumar Gupta. De film staat gepland voor een releas op 16 maart 2018.

Bekijk de trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.