Bollywood acteur Amitabh Bachchan dreigt te stoppen met Twitter

1

Bollywood acteur Amitabh Bachchan claimt volgers te hebben verloren en dreigt naar aanleiding daarvan te stoppen met Twitter. Zijn tweet komt op het moment dat Amerikaanse bureau’s een onderzoek zijn begonnen naar de verspreiding van nepaccounts.

Bollywood-superster Amitabh Bachchan beschuldigt de social mediagigant ervan zijn aantal volgers te hebben verminderd.

“T 2599 – TWITTER .. !!! ?? je hebt mijn aantal volgers gereduceerd .. !! ?? HAHAHAHAHAHAHA .. !! dat is een grap .. tijd om te stoppen .. bedankt voor leuke tijd .. er zijn veel ‘andere’ vissen in de zee – en nog veel leuker!”

Door het onderzoek naar nepaccounts hebben meerdere prominente Twitter-gebruikers over de hele wereld samen meer dan een miljoen volgers verloren.

Het is echter niet duidelijk of de verloren volgers van Amitabh Bachchan in relatie staat tot hetzelfde onderzoek. Volgens de teller is de superster meer ongeveer 60.000 volgers kwijt. Twitter India weigerde te reageren op het bericht en verwees naar een eerdere verklaring.
“De tactieken die Devumi op ons platform worden gebruikt schenden ons beleid en zijn onaanvaardbaar. We werken eraan om hen en alle andere bedrijven zoals hen te stoppen.”

Nu de 74-jarige een deel van zijn volgers kwijt is, is Bollywood acteur Shah Rukh Khan nu met 3,29,41,837 volgers de meest gevolgde persoonlijkheid van Bollywood. Amitabh heeft nu nog maar 3,29,02,320 miljoen volgers.

Amitabh Bachchan werkt momenteel aan de Bollywood film Thugs of Hindustan en begint binnenkort aan de opnames van 102 Not Out.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here