Bollywood acteurs Arjun en Parineeti gaan wereld rond voor Namastey England

0

Bollywood acteurs Arjun Kapoor en Parineeti Chopra zijn dit jaar na zes jaar weer samen op het witte doek te zien in de Bollywood film Sandeep Aur Pinky Faraar. En dat is niet alles. Het duo heeft tevens getekend voor de film Namastey England.

Volgens de laatste berichten zullen Arjun en Parineeti de wereld rondreizen voor deze film. Het verhaal begint in Amritsar. Daarna vervolgt het haar weg naar Ludhiana, Dhaka in Bangladesh, Brussel, Londen en Mumbai.

Producent Vipul Shah onthult dat de opnames binnenkort van start gaan. “Deze film is heel erg speciaal voor ons. We beginnen met een paar scenes en gaan daarna aan de slag met de liedjes.”

“De film speelt zich inderdaad af op verschillende plekken in de wereld. Dat is hoe het script is geschreven. Het zal niet makkelijk zijn om zo vaak ver van mijn familie te zijn, maar ik wil mij graag aan het script houden. En als dat betekent dat we de wereld moeten rondreizen dan doen we dat”, aldus Vipul.

Als Namastey England ook maar enigszins in de buurt komt van het origineel dan kunnen we een hoop goede dingen verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.