Bollywood actrice Priyanka Chopra wil een groot gezin

Bollywood actrice Priyanka Chopra houdt de paparazzi met succes uit haar privéleven, ondanks alle eindeloze geruchten over haar vermeende relaties met co-acteurs. De 35-jarige actrice spreekt dan ook liever niet over haar privéleven.

De actrice onthult echter in een recent interview even iets meer over haar beleving van een relatie. “Hier ga ik eens serieus op antwoorden, want ik ben nu heel erg lang vrijgezel. Ik houd van aandacht, maar niet van aandacht van een stalker. Maar ik houd ervan wanneer een man volledig voor mij gaat en mij het hof maakt.”

“Wat een man aantrekkelijk maakt is zijn intelligentie. Wanneer hij niet intelligent genoeg is en mijn aandacht niet kan vasthouden dan zal er niets gebeuren. Dat is het meest belangrijke. Ik houd ook van romantiek”, aldus Priyanka.

“Ik wil heel graag trouwen. Ik geloof in het huwelijk en wil graag een groot gezin, als God dat toestaat. Het enige probleem is dat ik niet weet met wie”, voegt ze eraan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.