Waarom Bollywood acteur Shahid Kapoor toch koos voor Padmaavat

Bollywood acteur Shahid Kapoor wordt volop geprezen voor zijn rol als Maharawal Ratan Singh in de onlangs uitgebrachte Bollywood drama Padmaavat, geregisseerd en geproduceerd door Sanjay Leela Bhansali. Het is echter de acteerprestatie van Ranveer Singh als Alauddin Khilji die het publiek heeft overrompeld. Shahid legt in een recent interview uit waarom hij de rol toch aannam.

“Persoonlijk gezien was het een groot risico voor mij. Iedereen in mijn omgeving raadde het mij af. De reden: Ranveer en Deepika. ‘Met die twee in de hoofdrollen ben jij het derde wiel aan de wagen’, zo luidde het argument. Eerlijk gezegd heeft dat ook door mijn hoofd gespookt. Maar ik ben een groot liefhebber van het werk van Bhansali dus ik wilde graag horen waarom hij aan mij dacht.”

“Het aanbod kwam precies na de geboorte van Misha. Ik was net anderhalf jaar getrouwd en net vader. Het was een belangrijk keerpunt in mijn leven.”

“Udta Punjab en Haider waren succesvol, Shandaar niet. Ik wist niet hoe ik verder moest, omdat ik niet opnieuw wilde falen. Sanjay gaf mij de rol en zei: ‘Denk je echt dat alleen het negatieve personage ertoe doet in deze film? Ook het positieve personage maakt veel indruk'”, aldus Shahid.

Padmaavat is een wereldwijd succes. De Bollywood film breekt alle records en de hoofdrolspelers genieten van het succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.