Zusje Bollywood actrice Kriti Sanon maakt debuut met Sushant Singh Rajput

Terwijl Bollywood actrice Kriti Sanon steeds meer waardering voor haar films en acteerprestaties ontvangt, krijgt ze binnenkort concurrentie uit haar eigen familie. Haar zusje, Nupur Sanon, droomt al enige tijd van een acteercarrière. Nu komt het nieuws dat Nupur wellicht binnenkort haar debuut maakt in Bollywood.

Volgens insiders zou ze de hoofdrol hebben gekregen voor de Hindi remake van de Hollywood hit The Fault In Our Stars. Ze zou haar debuut dan maken tegenover Sushant Singh Rajput. De jongedame heeft auditie gedaan voor de rol, maar er is vooralsnog officiële bevestiging dat zij de hoofdrol heeft bemachtigd.

Nupur heeft recent veel lof ontvangen voor haar muzikale talenten. Het valt nog te bezien of ze binnenkort echt haar debuut maakt.

We houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.