Bollywood acteurs Shahid en Kareena weer samen in een film?

Bollywood acteurs Shahid Kapoor en Kareena Kapoor Khan waren voor het laatst samen op het witte doek te zien in de Bollywood film Jab We Met uit 2007. Daarna hebben we ze nooit meer in een frame gezien. Echter, volgens de laatste geruchten is regisseur Imtiaz Ali van plan om het duo weer bij elkaar te brengen.

De regisseur werkt momenteel aan een romantische komedie. Hij hoopt Shahid binnenkort hiervoor te benaderen. “Shahid en ik willen heel graag opnieuw samenwerken. Hopelijk gaan we dat binnenkort doen. Ik werk momenteel aan een script, maar de aankondiging volgt pas wanneer alles officieel is vastgelegd. Er is geen groots geheim. Wanneer alles gereed is volgt de aankondiging vanzelf”, aldus Imtiaz Ali.

Shahid Kapoor en Kareena Kapoor Khan werkten samen in Abhishek Chaubey’s Udta Punjab in 2016, maar hadden afzonderlijke scènes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.