Bollywood acteurs Ranveer Singh en Deepika Padukone willen relatie bekendmaken

Na veel discussies en protesten is de Bollywood film Padmaavat eindelijk dit weekend wereldwijd uitgebracht. De twee hoofdrolspelers zijn blij met de release en hopen binnenkort zelf ook een grootse aankondiging te maken, namelijk de onthulling van hun relatie.

“Het stel heeft gewacht totdat Padmaavat een release zou krijgen. Omdat de personages in de film geen enkele scene samen delen, hadden Deepika en Ranveer besloten om afstand van elkaar te houden. Dit was bewust om ervoor te zorgen dat het publiek geen verwachtingen zou hebben van het stel. Wanneer zij publiekelijk samen worden gespot en samen werken aan een film is er direct een aanname dat het stel samen als koppel ook in de film te zien is. Hier wilden ze vanaf”, aldus een productiemedewerker.

“Na de release van Padmaavat kunnen we een grote aankondiging verwachten van Ranveer en Deepika”, voegt ze toe.

Padmaavat ontvangt geweldige recensies en draait ook in Nederland in de bioscopen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.