Bollywood actrice Sonam Kapoor wil graag regisseren

Bollywood actrice Sonam Kapoor is erg blij met haar carrière, maar ze heeft de geheime ambitie om op een dag te regisseren.

“Ik wil heel graag regisseren, maar gelukkig word ik nu overspoeld met werk als actrice. Ik heb maar liefst vier releases dit jaar. Maar zodra ik tijd heb om te ademen zou ik erg graag een onderwerp, dat al heel lang in mijn hoofd speelt, willen uitwerken”, aldus de 32-jarige.

“Het is momenteel heel erg moeilijk om goede rollen af te slaan en hier een beslissing over te nemen. Ik moet dan wel echt heel erg zeker van mijn zaak zijn. En het betekent ook nog eens dat ik een jaar vrij moet nemen om het al mijn aandacht te geven. En ik weet niet of ik daar nu klaar voor ben. Ik houd van acteren, het is mijn passie”, voegt ze toe.

Sonam weet echter wel precies met welke actrices ze zou willen werken als regisseur.”Ik zou maar al te graag willen werken met Alia (Bhatt), Swara (Bhaskar) en Bebo (Kareena Kapoor Khan).”

Sonam is binnenkort te zien in de Bollywood film Padman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.