Zusje Bollywood actrice Katrina Kaif wacht nog steeds op debuut

Isabelle Kaif, het zusje van Bollywood acrice Katrina Kaif, wacht al enige tijd op een goede debuutfilm. De jongedame doet audities en volgens de geruchten krijgt ze hierbij de hulp van haar zus en acteur Salman Khan.

Isabelle heeft recent een grote opdracht binnengehaald. Ze heeft een deal gemaakt met een make-up merk om te dienen als het gezicht voor hun advertenties. Na deze deal dachten velen dat ze vrij snel ook een aanbod uit Bollywood zou krijgen. Dit is uitgebleven.

“Isabelle heeft een acteeropleiding gevolgd in het buitenland en doet al een tijdje mee aan audities. Ze heeft in deze tijd noch haar zus noch Salman Khan om hulp gevraagd. Als dat de intentie was, had ze dat al veel eerder kunnen doen”, aldus een vriendin van Isabelle.

Recent werd ook aan Katrina de vraag gesteld of zij haar zusje zou laten debuteren in Bollywood. “Dat zou eerlijk gezegd de slechtste start zijn van haar carrière, omdat er geen geloofwaardigheid rust in het idee. Ik ben namelijk geen producent. Ze moet het zelf doen.”

We zijn benieuwd wie de taak op zich zal nemen en Isabelle Kaif haar debuutfilm zal aanbieden.

2 REACTIES

  1. 1-0 voor Juiius.
    Goed gezegd. Iedere knakker denkt maar dat hij of zij in een bollywood kan meedoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.