Kinderen regisseur Karan Johar hoeven niet te werken in Bollywood

0

Bollywood regisseur Karan Johar sprak recent over zijn verantwoordelijkheden als ouder. De filmmaker zei ook direct dat hij zijn kinderen niet zal dwingen om deel uit te maken van de filmindustrie.

Karan werd begin 2017 de vader van een tweeling. Hij benadrukt dat zijn kinderen later zelf beslissingen dienen te nemen over hun carrière. Hij voegt toe dat hij ze ook liever niet ziet opgroeien op filmsets.

“Ik ben er geen groot fan van om mijn kinderen mee te nemen naar mijn werk. Ik wil dat zij genieten van hun jeugd. Opgroeien op filmsets geeft het beeld dat je alleen de keuze hebt om te werken in de filmindustrie en ik wil dat beeld niet creëren”, aldus Karan.

Hij zegt tevens dat zijn leven een totaal andere draai heeft gekregen, ondanks dat er door de komst van de tweeling weinig is veranderd. “Mijn dag begint met het zien van twee prachtige gezichten en het eindigt met het zien van die twee engeltjes. Hoe ik balans in mijn leven krijg? Ik heb altijd zes dingen tegelijk gedaan en nu doe ik zeven dingen tegelijk. Het is niet veel anders”, zegt hij lachend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.