Bollywood actrice Katrina Kaif heeft maar een droomrol

Als Bollywood actrice Katrina Kaif het voor het zeggen had dan zou ze een remake maken van de Bollywood klassieker Mughal-E-Azam. Dit is haar droom.

“Ik kijk graag naar oude Hindi-films. De oude klassiekers behoren echt tot mijn favorieten. Mocht een kans zich voordoen dan zou ik graag een remake willen zien of maken van de film Mughal-E-Azam. Het is echt mijn droom om hier deel van uit te maken.”

De actrice is van mening dat dit tragische liefdesverhaal iedereen aanspreekt. “Het is mooi, kunstzinnig en elegant. Die hele wereld is verbazingwekkend. Ik zou heel graag de rol van Anarkali willen spelen. Maar er is ook een deel van mij dat zegt dat je er tien keer over moet nadenken voor je aan een klassieker komt dat zo geliefd is als Mughal-E-Azam.”

1 REACTIE

  1. Omg, ik hoop dat het uit komt. De orginele film was namelijk echt prachtig. En nadat ik katrina in Tiger Zinda Hai zag, geloof ik dat katrina de rol goed op haar zou kunnen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.