Stapt Bollywood actrice Sonam Kapoor dit jaar in het huwelijksbootje?

Het wordt wellicht een jaar van Bollywood-huwelijken. Na Anushka Sharma en Virat Kohli gaan er geruchten dat we ons mogen opmaken voor het volgende huwelijk: Sonam Kapoor en Anand Ahuja.

Het huwelijk zou in april gaan plaatsvinden. “Het plan is om in april te trouwen in Jodhpur. Sonam en Anand willen een klein privéfeest met alleen naaste vrienden en familie. Het gaat om zo’n 300 gasten. Eerder vorig jaar deden er ook geruchten de ronde over een mogelijk huwelijk. Alleen maakte de media een inschattingsfout. De voorbereidingen waren voor het huwelijk van haar neef Mohit Marwah. Dus daar kwamen ze goed mee weg. Maar ze kunnen het nu nauwelijks meer verbergen”, aldus een vriendin van Sonam.

Hoewel Sonam de relatie met Anand nooit heeft bevestigd, zegt haar Instagram genoeg. Het stel vierden onlangs samen Oud & Nieuw en de jongeman vergezelde zijn vriendin ook toen zij haar National Award voor de film Neerja mocht ophalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.