Bollywood acteur Sushant Singh Rajput wordt choreograaf

Bollywood acteur Sushant Singh Rajput, die momenteel werkt aan de film Kedarnath, heeft tijdens de opnames een andere rol op zich genomen. Hij ging aan de slag als choreograaf.

Het is algemeen bekend dat Sushant Singh Rajput enkele jaren heeft gedanst bij Shiamak Davar. Het is dus niet verrassend dat Sushant ook wel het een en ander weet van het bedenken van een goede choreografie.

Voor een bruiloftnummer in de film Kedarnath werkte de acteur samen met choreograaf Adil Shaikh om een goede choreografie te bedenken. “Het is een vrolijk en snel nummer, waarop we een snelle maar ook uitdagende choreografie voor ogen hadden. Sushant had zijn eigen ideeën die hij graag wilde uitwerken. Sushant heeft enkele uren gerepeteerd en ook nog geïmproviseerd op de set. Het eindresultaat is fantastisch. Er schuilt een choreograaf in hem!”, aldus een van de dansers.

Kedarnath is geregisseerd door Abhishek Kapoor en staat gepland voor een release in december 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.