Bollywood acteur Ajay Devgn gaat Total Dhamaal produceren

0

Bollywood acteur Ajay Devgn, die de hoofdrol speelt in de film Total Dhamaal, heeft besloten om de film ook te produceren in samenwerking met Indra Kumar en Ashok Thakeria.

Ajay ontving het script van Indra Kumar en kon niet meer stoppen met lachen. “Ajay, die zelden lacht, barstte in lachen uit. Hij vond het geweldig en stelde voor om de film te produceren. Maar hij had een voorwaarde: de humor moet netjes blijven. Er mogen geen grappen in voorkomen die een dubbele betekenis hebben. Hij hoopt hiermee een veel grotere doelgroep te bereiken en te laten zien dat humor ook smaakvol kan zijn, zonder de acteurs of het publiek in verlegenheid te brengen.”

De opnames van de film beginnen in januari. De Bollywood film Total Dhamaal, met in de hoofdrollen Ajay Devgn, Anil Kapoor, Madhuri Dixit-Nene, Riteish Deshmukh en Arshad Warsi, staat gepland voor een release in december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.