Bollywood film Veere Di Wedding is geen comeback film voor Kareena

De Bollywood film Veere Di Wedding wordt gezien als de comeback film van actrice Kareena Kapoor Khan, die na haar zwangerschap een pauze inlaste. De 37-jarige heeft echter onlangs gezegd dat ze het niet prettig vindt dat deze film als haar comeback wordt gezien.

“Ik aarzel om Veere Di Wedding een comeback film te noemen, omdat ik nooit echt weg ben gegaan. Ik kreeg in mijn welverdiende pauze genoeg scripts aangeboden en toen Rhea met deze film kwam werd ik erg enthousiast om te werken aan een film dat gaat over sterke vrouwen en ook nog eens wordt geproduceerd door vrouwen.”

Kareena heeft veel bewondering voor haar fans die haar altijd bijstaan. “Ik ben altijd heel eerlijk over mijn leven. Saif en ik zitten mogen dan niet actief zijn op social media, maar dat komt omdat we ook nog een privéleven willen hebben. Maar alles in mijn leven, mijn successen, mijn falen, mijn fans… alles dat deel uitmaakte van de reis die ik heb gemaakt heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en waar ik nu ben.”

Veere Di Wedding staat gepland voor een release op 18 mei 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.