Geen remake van Bollywood film Biwi No.1

Na het succes van de Bollywood film Judwaa 2 doen geruchten de ronde dat regisseur David Dhawan nu zijn zinnen heeft gezet op een remake van de film Biwi No.1. Maar hij ontkent het nieuws.

“Het is goed om te horen dat er wordt gespeculeerd over mijn volgende film. Op dit moment vier ik vakantie en houd ik mij niet bezig met werk. Er is nog niet gesproken over een remake van de film Biwi No.1. Laten we eerst het nieuwe jaar inluiden en dan kijken we wel verder. Ik weet dat het makkelijk is om een remake of een vervolg te maken. Maar je weet het niet… misschien verrassen we iedereen door met een originele film te komen.”

David kan wel een ding bevestigen en dat is dat hij niet van zijn oude vertrouwde formule zal afwijken. “Ik heb de afgelopen 41 jaar ruim 45 films geregisseerd. En daarvoor was ik een editor. Ik word ervan beschuldigd dat ik de afgelopen 40 jaar dezelfde formule gebruik. Dat klopt en waarom zou ik een succesformule willen veranderen? Ik hoef niemand meer iets te bewijzen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt in mijn carrière en in mijn leven. En ik ben nog trotser op wat mijn zonen Varun en Rohit hebben bereikt in de 4-5 jaar dat zij werkzaam zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.