Bollywood actrice Katrina Kaif niet in Batti Gul Meter Chalu

Vele fans reageerden enthousiast op het nieuws dat Bollywood acteurs Shahid Kapoor en Katrina Kaif voor het eerst zouden samenwerken in de Bollywood film Batti Gul Meter Chalu. Maar Katrina maakt helaas geen deel meer uit van de film.

“Katrina was onze eerste keuze. Ze was erg enthousiast over het script, het onderwerp en het personage. Toen kwam het aan op de periode van beschikbaarheid. En toen bleek dat ze niet beschikbaar was voor de workshops vanwege de film van Anand L Rai en daarna ook niet vanwege Thugs of Hindostan”, aldus Prernaa Arora van KriArj Entertainment.

“De film Batti Gul Meter Chalu moet in een koud klimaat worden opgenomen in het buitenland. Daarvoor hebben we de maanden januari en februari gepland. Maar Katrina is pas vanaf maart beschikbaar, dus dat gaat helaas niet door. Wij vinden het erg jammer, maar we kunnen niet wachten op Katrina”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.