Bollywood actrice Katrina Kaif hoopt een biopic te kunnen doen

Bollywood actrice Katrina Kaif heeft in een recent interview laten vallen dat ze graag een biopic zou willen doen. Dit is een genre die zij nog niet heeft mogen ontdekken in haar 14-jarige Bollywoodcarrière.

“Ik zou heel erg graag een biopic willen doen. Het is voor elke acteur een enorme uitdaging wanneer het script goed is geschreven. Er zijn zoveel verhalen die we kunnen vertellen. Ik ben benaderd voor een paar biopics, maar deze vond ik niet interessant genoeg.”

Als Katrina zelf mocht kiezen dan zou ze het wel weten. “Ik zou zo graag Indira Gandhi willen spelen. Zij is als persoon zo ongelooflijk fascinerend. En haar leven is erg interessant. Het zou werkelijk een prachtige uitdaging zijn om haar op het witte doek te mogen zijn. Zij was iemand die macht en gratie in gelijke mate droeg.”

Katrina speelde eerder de rol van Sonia Gandhi in de Bollywood film Raajneeti. Of deze wens uitkomt valt te bezien. Enkele jaren geleden zou Vidya Balan deze rol op zich nemen, maar de makers kregen destijds geen toestemming van de familie Gandhi voor het maken van de film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.