Bollywood acteur Aamir Khan bezig met eigen film franchise

0

Vorige week werd bekend dat Bollywood acteur Aamir Khan heeft besloten om geen deel meer uit te maken van de biopic over het leven van Rakesh Sharma. Volgens geruchten zou hij bezig zijn met de biopic over het leven van Kishore Kumar, omdat deze een veel beter script heeft. Maar er is nog een reden.

Volgens zijn eigen mensen werkt de 52-jarige Bollywood acteur aan eigen productie. Hij hoopt hier een langlopende franchise van te maken. Het ontwikkelen neemt meer tijd in dan verwacht. En daarom heeft hij besloten om bepaalde films aan zich voorbij te laten gaan. Aamir hoopt volgend jaar te kunnen beginnen met de opnames van het eerste deel.

Mocht zijn idee de juiste vorm krijgen, dan is hij er de volgende tien jaar mee zoet. Aamir staat bekend om zijn innovatieve ideeën. Dus wanneer hij film weigert om zijn eigen idee uit te werken, dan betekent dit dat het wel heel erg speciaal moet zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.