Bollywood regisseuse Farah Khan klaar voor nieuw project

0

Bollywood regisseuse Farah Khan is naar verluidt klaar eindelijk te beginnen aan haar volgende project. Maar haar wens om te werken met haar favoriete acteur komt waarschijnlijk niet uit.

Farah zou heel graag opnieuw willen werken met haar favoriet Shah Rukh Khan. Maar aangezien zij erg druk was met haar werk voor televisie en SRK met zijn eigen projecten lijkt het nu allemaal niet meer op elkaar aan te sluiten.

“Farah was het afgelopen jaar erg druk met haar werkzaamheden voor televisie. Ze heeft zich even niet meer bezig gehouden met films. Maar nu het tv-seizoen voorbij is wilt ze weer beginnen. Ze wilde heel graag samenwerken met SRK, maar hij heeft nu ook weer nieuwe projecten lopen. Die droom moet ze opgeven. Ze kijkt nu naar de jonge generatie van acteurs”, aldus een vriend van de regisseuse.

De laatste keer dat ze voor een andere acteur koos, Akshay Kumar voor de Bollywood film Tees Maar Khan, flopte de film. Is het wel een slimme zet om een succesformule te veranderen?
Bollywood!
Bingo!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.