Bollywood acteur Saqib Saleem geniet van opnames met Salman Khan

0

Bollywood acteur Saqib Saleem, die we allemaal kennen van de Bollywood film Mere Dad Ki Maruti, speelt voor het eerst een rol in een grote Bollywood franchise. En dat niet alleen. Hij is ook nog eens te zien naast niemand minder dan Salman Khan.

Saqib is erg enthousiast over zijn rol in de Bollywood film Race 3. Het gaat niet alleen om de actie, maar ook de kans om te werken met een van de grootste sterren in Bollywood. “We hebben een deel van de opnames voltooid. Het ging goed. We hebben enkele actiescenes opgenomen. Ik heb nog nooit een actiescenes gedaan, dus dat was zenuwslopend. Maar ik ben erg enthousiast over het resultaat.”

“Dat ik deel mag uitmaken van de Race-franchise is fantastisch. Toen Race uitkwam zat ik nog op de universiteit. En nu speel ik erin.”

En het feit dat hij mag werken met Salman is ‘geweldig’. “Werken met Salman is geweldig! Hij is de beste superster in het land. Wat wil ik nog meer?”

Race 3, met in de hoofdrollen Salman Khan, Saqib Saleem, Bobby Deol, Anil Kapoor, Jacqueline Fernandez, Daisy Shah en Freddy Daruwala, wordt geregisseerd door Remo D’Souza.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.