Bollywood actrice Anushka Sharma getrouwd

Bollywood actrice Anushka Sharma is gisteren in het huwelijksbootje gestapt met cricketer Virat Kohli. De huwelijksplechtigheid vond plaats in Italië in het bijzijn van familie en vrienden. De bruiloft werd uitgevoerd volgens hindoeïstische rituelen.

Na de voltrekking volgde al snel een persverklaring richting hun fans. “Vandaag hebben we elkaar beloofd om voor eeuwig door liefde verbonden te zijn. We zijn gezegend dat wij dit geweldige nieuws met jullie mogen delen. Deze prachtige dag wordt nog mooier met de liefde en steun van onze fans. Bedankt dat jullie zo’n belangrijk onderdeel van onze reis vormen’, aldus Anushka en Virat in de persverklaring.

Op 21 december vindt een receptie plaats in New Delhi voor de gehele familie, gevolgd door een receptie op 26 december in Mumbai voor alle vrienden en collega’s uit hun werkveld.

Anushka gaat in het nieuwe jaar verder met haar werkzaamheden voor haar aankomende Bollywood films, waaronder de film met Shah Rukh Khan.

“We zijn de media erg dankbaar voor hun steun en begrip door deze speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Wij danken hen voor hun steun en liefde”, aldus de woordvoerder van Anushka Sharma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.