Bollywood actrice Alia Bhatt in Simmba?

0

Bollywood acteur Ranveer Singh’s volgende film is getiteld Simmba en wordt geregisseerd door niemand minder dan Rohit Shetty. De poster werd eerder deze week gepresenteerd. Daarop was alleen Ranveer te zien. Dat riep uiteraard de volgende vraag op: wie speelt de vrouwelijke hoofdrol in deze film? Het lijkt erop dat Alia Bhatt de definitieve keuze is.

Volgens diverse bronnen heeft Alia al getekend voor de film. Dit is de tweede film voor haar met Ranveer Singh. Eerder dit jaar tekenden zij beide voor de film Gully Boy van Zoya Akhtar.

De film Simmba is een remake van de Telugu hit Temper. Het wordt een echte masalafilm zoals we gewend zijn van Rohit Shetty. Wanneer de opnames van start gaan is niet bekend. De film staat gepland voor een release met Kerst 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.