Bollywood actrice Nargis Fakhri gaat niet trouwen met Uday Chopra

Bollywood actrice Nargis Fakhri bracht recent een bezoek aan Mumbai. Tijdens haar bezoek ging ze ook langs bij de familie Chopra waar ze de avond doorbracht met Uday Chopra en zijn moeder. Naar verluidt was deze ontmoeting bedoeld om te spreken over een mogelijke trouwdatum. De woordvoerder van Nargis ontkent deze geruchten.

“Nargis is momenteel in Mumbai vanwege een nieuw project met rapper Snoop Dogg. Ze heeft een paar meetings met het platenlabel over de aankomende single. Tevens zijn er verschillende meetings met producenten over haar volgende film”, aldus haar woordvoerder. “Ze is hier enkel en alleen op werkbezoek.”

Nargis Fakhri en Uday Chopra vormden enkele jaren een stelletje. Ondanks dat de relatie op de klippen liep zijn de twee acteurs altijd vrienden gebleven. “Nargis gaat altijd langs de Chopras wanneer ze in Mumbai is. Zij mogen dan wel uit elkaar zijn, maar ze zijn nog steeds goede vrienden. Ook heeft Nargis een zeer goede band met de moeder van Uday”, aldus een vriendin van Nargis.

Uday Chopra verklaarde eerder via sociale media dat Nargis alleen een goede vriendin van hem is. “Nargis Fakhri en ik zijn goede vrienden. Alles wat je hoort zijn geruchten zonder enige vorm van waarheid. Ze is gewoon een vriendin.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.